Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

YHDISTYKSEN KUULUMISIA 

Hyvä Puutarhanainen

Yhdistyksen päättämisestä kertova tiedote on lähetetty sähköpostiisi. Tiedotteen voit lukea myös tästä.

Yhdistyksen lopettamista suunniteltaessa on käyty keskusteluja voiko jotain vastaavaa toimintaa olla jossain muussa yhdistyksessä. Maatiainen yhdistys tarjoaa puutarhanaisille mahdollisuutta liittyä Maatiaisen jäseniksi. Maatiaisen jäseneksi tahtovat puutarhanaiset voivat ilmoittautua itse Maatiaisen toimistoon kertomalla nimensä lisäksi osoitteen ja mielellään myös sähköpostin ja puhelinnumeron. 

 


 

Vuosikokous 17.6.2021 klo 16. Scandic Grand Central

Kokouskutsu on lähetetty sähköpostiisi. Ilmottaudu heti!

  

Vuoden 2021 tilanne

Vanha hallitus on kokoontunut muutaman kerran. Olemme keskustelleet yhdistyksen tulevaisuudesta ja toiminnan jatkaminen näyttää vaikealta. Puutarhanaisilla on pitkä ja arvokas historia, mutta tarvitsemme aktiivisia jäseniä, jotka voisivat antaa aikaansa ja energiaansa toiminnan pyörittämiseen. Yksi vaihtoehto on sulautua johonkin toiseen yhdistykseen, esimerkiksi Maatiainen, ja jatkaa siellä esim. omana Puutarhanaiset -kerhona. 

Yhdistyksen jäsenmaksua ei ole päästy keräämään viime vuonna eikä kerätä v. 2021 ennen yhdistyksen kokouksen päätöksiä toiminnasta.

Yhdistyminen tulee esille yhdistyksen kokouksessa 17.6. 2021 klo 17.00, joka tullaan pitämään etänä esim. Teamsilla, ellei kokoontumisrajoituksia merkittävästi helpoteta.  Kokouksen esityslistalla tulee olemaan vuosikokousasioiden ohella ehdotus yhdistyksen toiminnan siirtämisestä Maatiaisen toiminnan osaksi.  Esityslista ja muut ohjeet ja tiedot toimitetaan jäsenille myöhemmin.  Lue koko jäsentiedote tästä.

Puutarhanaiset ry.  hallitus

 


 

VUOSIKOKOUS 10.9.2020 ON PERUTTU!

Pandemiatilanteen edelleen jatkuessa, ei keväältä syyskuulle siirretty vuosikokouksemme saavuttanut riittävää kiinnostusta ja ilmoittautujien määrää. Siispä vuosikokous on päätetty siirtää  myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan.

Näin on tehtävä, jotta yhdistystämme kohdanneet suuret muutokset voitaisiin päättää jäsenistön ääntä ja toiveita kuunnellen. Tulevassa vuosikokouksessa on määrä valita uusi hallitus. Jotta toimintaa voitaisiin jatkaa ja kehittää tarvitsemme tarmokkaan ja toimintaan panostavan puheenjohtajan. Asialistalla onkin yhdistyksen toiminnan tulevaisuuden pohdinta.


Avoimet puutarhat 5.7.2020

Hei, jäsenemme Anne Kaski-Klöve toivottaa jäsenet tervetulleiksi Avoimet puutarhat -tapahtumassa  vierailemaan puutalon puutarhaan Vesalassa. 

Annen puutarha löytyy tapahtuman sivuilta nimellä Tila 7, Vesalassa puutalon piha

 

Lue lisää: https://www.avoimetpuutarhat.fi/puutarhat/tila_7_vesalassa_puutalon_piha/

 


Koronakevät siirsi kokouksen. Uusi koolle kutsu lähetetään syksyllä.

 


 

INSTAGRAM-tili on avattu!

 

Kuvasyöte näkyy yllä, kunhan päästään vauhtiin, siirretään syöte näkyvälle paikalle.

Voit seurata meitä osoitteessa:

https://www.instagram.com/puutarhanaisetry/?hl=fi

 


 


KIITOS KAIKILLE JUHLASEMINAARIIN OSALLISTUNEILLE! 

PUUTARHANAISET 70 VUOTTA!  

    ● JUHLASEMINAARI 31.10. LAPINLAHDEN LÄHTEEN AUDITORIOSSA 

Muuttuva ilmasto ja kotipuutarha 

Kiitos kaikille osallistujille ja Lapinlahden lähteen porukalle maukkaasta tarjoilusta.

Mielenkiintoiset ja persoonalliset esitykset veivät mukanaan!

Tapahtuman tiimellyksestä jäi itämään ajatus jäsenvierailusta Tuula Lehtosen Oopperan mehiläistarhaan keväällä touko-kesäkuun aikana! PYSY KUULOLLA

 

Siirry Juhlaseminaarin sivulle tästä